Jægersborggade

… fra brosten, barnemordere og buntmagere for 100 år siden til byens bedste baristaer, bæredygtig boliviansk uld og børnetøj i dag. Velkommen til Jægersborggade, en lille gade på Nørrebro, hvor udvikling og nytænkning er i fokus.

Ligesom for 100 år siden er Jægersborggade i dag en handelsgade og tæller omkring 40 specialbutikker fyldt med mad, kaffe, vin, tøj og lækre ting til krop og sjæl. Samtidig er der også plads til værksteder, hvor designere, fotografer, musikelskere og kunstnere udfolder sig. Atmosfæren i gaden er med andre ord helt speciel. Den er præget af en iværksætterånd og repræsenterer det brogede byliv. For her finder du det rå og det kantede, det uventede og det nye.

Samtidig er Jægersborggade også godt på vej til at blive Nørrebros grønne og kvalitetsbevidste åndehul – midt mellem Assistens Kirkegaard og Nørrebro Park. Et sted, hvor folk kommer for at shoppe, spise, slappe af – og leve.

Her dukker hele tiden nye spisesteder, niche- og specialvarebutikker op. Mange med fokus på det skæve og på det bæredygtige. Fælles for gadens mange butikker og gallerier er, at de vil inspirere, pirke til nysgerrigheden, overraske og skabe gode oplevelser midt i den hektiske hverdag.

Her på siden kan du finde en hurtig oversigt over gadens butikker etc – se under henholdvis Butikker eller Mad & drikke for yderligere oplysninger om de enkelte steder.

Comments are closed.