Fernisering i CMYKkld fredag d. 6/2-15

IN-BETWEEN FASHION i CMYKkld
Ferniseringfredag d. 6. februar kl. 18-21.
Live: STÅL kl 19.

  • TORIL BÆKMARK
  • RUNA STEPPINGE
  • MAJBRIT LINNEBJERG

IN-BETWEEN FASHION:
Vi byder velkommen til “In-between Fashion”, en udstilling af originale værker af Majbrit Linnebjerg, Runa Steppinge og Toril Bækmark. “In-between Fashion” leger med begrebet mode, hvor det smukke går hånd i hånd med det legende, det kommenterende og det groteske.

Runa Steppinge tegner mennesker med udgangspunkt i sit eget personlige udtryk og ofte med et humoristisk strejf. Ambitionen er at beskueren skal kunne leve sig ind i og genkende enten sig selv eller andre i illustrationerne. Inspirationen til denne udstillings tegninger er hentet i bybilledets mangfoldighed, fæstnet i hurtige blyantsskitser, og derefter videreudviklet og rentegnet med flydende sort tusch og farvelagt med akvarel.

Toril Bækmarks billeder og illustrationer skabes med insisteren på det håndlavede, det tegnede og det oplevede. Tilfældigheder og en given slip opnås af at tegne den sammen tegning igen og igen med blæk, pen og pensel. I udstillingen “In-between Fashion” lader Toril sig inspirere af bevægelsen og udtrykket i mode-billedet, og transformerer det til sit eget.

Majbrit Linnebjerg arbejder i krydsfeltet mellem grafisk design og illustration, med yndlingsredskaberne sort tusch og hvidt papir. Man vil ofte kunne se tegningens opbygning i tuschen, da Majbrit foretrækker at undgå en decideret rentegning og i stedet lade billedet forme sig undervejs. I “In-between Fashion” vil fokus være på historie-fortælling, samt visuelle indskydelser i forhold til modebilledet generelt.

Udstillingsperiode 7. FEBRUAR – 7. MARTS 2015

✼✼✼

CMYKkld, Jægersborggade 51, 2200 København N.
åbningstider: Tirsdag – fredag 12.00 – 17.30, lørdag 11.00-15.00
www.cmykkld.dk & www.butikcmyk.dk

– For invitationer til alle ferniseringer i CMYKkld, bedes du tilmelde dig gruppen oprettet til netop dette: https://www.facebook.com/groups/303131316479545/

 

This entry was posted in Fernisering and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.