Fernisering i CMYKkld fredag d. 5/9-14

udstilling i CMYKkld Anne Sophie Malmberg & Louise Thrane Jensen
Fernisering fredag d. 5. september 2014 kl. 18-21

LOUISE THRANE JENSEN
ANNE SOPHIE MALMBERG

FAIRY TALES FOR BURNOUTS

Afsættet for denne udstilling er en snak om velfærdsmenneskets svæven om sin egen navle, og alle de absurditeter det kan føre med sig.

Louise: Mine tegninger bevæger sig i et univers, som bygger på storhed og fald, på velfærdsforkælelse og præstationskvababbelse og på usikkerheden, som konstant lurer i det man møder, gennem sin søgen efter ‘at finde sig selv’ i et spejlbillede, som altid gerne måtte være en tand mere eksotisk flammende og versions-opdateret. Tegningerne er ikke et forsøg på, at bagatellisere ovennævnte livsvejsbump, for de udspringer alle fra min egen mave – det er måske nærmere et forsøg på, at udforske og undersøge, hvorfor alle disse vanskeligheder ind imellem stortrives, og får lov til at fylde med deres, til tider tragikomiske, statur, selvom jeg svømmer rundt der, midt i en pøl af privilegier og et solidt strejf af lykke. – I virkeligheden et studie i, hvad det helt nøjagtigt er, der er så ubeskriveligt spændende ved min egen navle?

Sophie: I denne billedserie har jeg tænkt på mennesker og stress, og på dagligdagens moderne små og til tider absurde sammenbrud, ord, sætninger og fænomener har været en stor inspiration. The Burnout syndrom, mistro og mellem menneskelig forviklinger, eventyrlige vrangforestillinger og tilkanppede ensomhedstilstande har hoppet rundt oppe i knolden på mig og har  fået min hånd til at bevæge sig. Det er vidunderligt at tegne når noget bliver ved med at undre en.

Vi håber at se jer på fredag til lidt hygge, øl og vin.

Hilsen Anne Sophie, Louise og CMYKkld (Jesper og Maya)

Udstillingsperiode 6. SEPTEMBER – 6. OKTOBER 2014

✼✼✼

LOUISE THRANE JENSEN
Louise Thrane Jensen, født 1982 i Kolding. Afgang fra Designskolen Kolding, institut for visuel kommunikation, med speciale i illustration, januar 2010.
www.detkoloristiskekomplot.dk

ANNE SOPHIE MALMBERG
www.annesophiemalmberg.com

✼✼✼

CMYKkld, Jægersborggade 51, 2200 København N.
åbningstider: Tirsdag – fredag 12.00 – 17.30, lørdag 11.00-15.00
www.cmykkld.dk & www.butikcmyk.dk

– For invitationer til alle ferniseringer i CMYKkld, bedes du tilmelde dig gruppen oprettet til netop dette: https://www.facebook.com/groups/303131316479545/

This entry was posted in Fernisering, Jægersborggade and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.