Fernisering i CMYKkld fredag d. 2. maj

Fernisering_CMYKkld_WheelOfFortune_maj_2014 Gitte Bach & Linda Drescher i CMYKkld
WHEELS OF FORTUNE

  • Gitte Bach
  • Linda Drescher

Linda Weiss Drescher og Gitte Bach tog en beslutning i planlægningsfasen af denne udstilling om at lade tegningerne fortælle dem hver især hvor de skulle hen – og ikke omvendt. Og som en slags lykkehjulspil, kastede de deres tegninger sammen og ventede indtil hjulet holdt op med at spinne i fuld tiltro til hasardspillets tilfældigheder.

Det samlede resultat er en poetisk og underfundig registrering af sindets – og naturens tilstande.

Vi håber at se jer på fredag til lidt hygge, øl og vin.

Hilsen Gitte, Linda og CMYKkld

✼✼✼

LINDA WEISS DRESCHER arbejder med en opdigtet botanik -d.v.s. uden oplæg- og med tilføjelse af kollager af lykkehjul med dets muligheder for fart og farver i et ellers stille og detaljerigt landskab. En tur i en syret skov med en sviptur til Bakken.

Linda Weiss Drescher er billedkunstner og illustrator, for nylig modtog hun Poul Gernes Hæderslegat for soloudtilllingen ‘Field Collectors Notebook’ i Udstillingsbygning Thorasminde. Hun bor i Raadvad i Dyrehaven og tegner her og der.
www.lindadrescher.com

GITTE BACH arbejder med tegning collage. Hendes værker handler om det menneskelige sind. Om forvirring, splittelse og vægelsind. Om at ville en ting, men alligevel gøre noget andet. I en blanding mellem fantasi og virkelighed skærer hun ind og blotter historier.

Gitte Bach er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har haft soloudstillingerne Alkymi i Møstings Hus og forglemmigej på Traneudstillingen. Hun har også deltaget på Nordic Art Station 2013, Sverige.
www.gittebach.com

Fernisering fredag d. 2. maj kl. 18-21, kl 19.00 Bjarke Kolerus (klarinet)
Udstillingsperiode 3. maj – 7. juni 2014
CMYKkld, Jægersborggade 51, 2200 København N. www.cmykkld.dk

This entry was posted in Fernisering, Jægersborggade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.